Liga 1

Romb ofensiv

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rednic va miza pe atac în sezonul următor, cu Ropotan la închidere, iar cei doi Cristea şi Thiago în sprijinul vîrfurilor.

Dinamo nu se apără, ci porneşte la atac pentru a cuceri titlul cu numărul 19! Mircea Rednic vrea să folosească un sistem ofensiv în noul sezon, un 4-4-2 care să se desfacă în romb pe faza ofensivă. De altfel, acelaşi modul de joc l-a utilizat “Puriul” şi în cele trei partide amicale din Germania.

Tehnicianul de 46 de ani se gîndeşte să-l folosească pe Ropotan ca închi­ză­tor, pe Thiago şi pe A­dri­an Cristea pe ben­zile liniei mediane şi pe Andrei Cristea în spatele vîrfurilor. “Lui Rednic i s-au făcut mul­te concesii, i s-a dat mînă liberă. Să-i dăm credit dacă aşa consideră. Noi, su­por­­terii, îl sprijinim. Vreau să văd un Di­na­mo ofensiv, care să atace, nu-mi place ca echipa să stea la ce-o că­dea!”, a spus fos­ta glorie di­na­mo­vistă Ion Pîr­că­lab. “Nu e rău, mie chiar îmi place să atacăm. Dinamo nu ştie să se apere, iar e­chi­pe­le mari, care se res­pectă, atacă în­con­­ti­nuu”, a spus şi Cos­tel Orac.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.