Altele

Reabilitarea

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Românii vor să spele, la Euro, ruşinea necalificării la Olimpiadă.

Vineri vor debuta la Malaga, în Spania, Campionatele Euro­pene la care vor par­ticipa cele mai bune formaţii de pe Bătrînul Continent. Echipa Ro­mâ­niei are gînduri mari, sperînd să se califice cel puţin în “sferturi”. “Ple­căm cu vise mari, deşi avem un pro­gram foarte greu, cu cinci me­ciu­ri în cinci zile. Cel mai dificil va fi cu Serbia, dar nu la sîrbi ne gîndim noi, ci la celelalte adversare”, a de­clarat Andrei Iosep.
Noul antrenor al românilor, Cornel Rusu, se gîndeşte şi el la o surpriză. “Avem posibilitatea de a face o figură frumoasă. Cred că băieţii au trecut peste eşecul din martie, cu necalificarea la Olim­pia­dă. Obiectivul nostru e de a termina între primii şase”, a declarat teh­ni­cianul. România e în aceeaşi grupă cu Macedonia, Italia, Serbia, Ger­mania şi Rusia. “Tricolorii” vor debuta vineri, de la ora 12:00, contra Macedoniei, echipa con­si­de­ra­tă a fi cenuşăreasa seriei. Din gru­pa A fac parte Spania, Croaţia, Slovacia, Grecia, Ungaria şi Mun­te­negru.

Lotul României
Bertini Nenciu, Robert Dinu (portari); Cosmin Radu, Ramiro Georgescu, Gheorghe Dunca, Kalman Kadar, Zoltan Ridzik, Andrei Buşilă, Andrei Iosep, Alexandru Matei-Ghiban, Tiberiu Negrean şi Eduard Andrei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.