Handbal

“Dezamăgită!”

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Demisă de la Rulmentul Braşov, Mariana Tîrcă spune că nu se aştepta la un astfel de tratament.

În patru ani, cît a antrenat-o pe Rulmentul, Mariana Tîrcă a cîştigat o dată campionatul, Cupa României, Challenge Cup şi a jucat finala Cupei Cupelor. A făcut dintr-o echipă de pluton una care să se bată cu forţele Europei de la egal la egal. Ieri, tehnicianul a aflat însă că a fost demis, patronul Teodor Florescu invocînd cauze personale.“I-am respectat cali­tăţile, nu am ce să-i reproşez, atît s-a putut în aceşti ani, dar e o decizie luată în urma unei analize făcute. S-au întîmplat cîteva eve­ni­men­te pe care nu le vom da însă pu­blicităţii”, a declarat Florescu.

“Prea multe nu am să spun. Oricum, sînt tristă şi dezamăgită. Mă aşteptam ca domnul Florescu să vină şi să-mi spună personal, nu să aflu din presă. Viaţa însă merge înainte, ceea ce am făcut eu la Rulmentul va rămîne în istorie, iar rezultatele nu mi le poate lua nimeni. Sînt oa­re­cum uşurată că incertitudinea a tre­cut”, a declarat Tîrcă. Mariana l-a adus lîngă echipă, acum patru ani, pe patronul Florescu, dar nu-i pa­re rău pentru acest lucru. “A fost fru­mos, s-a făcut o formaţie pu­ter­ni­că. Acum poate că domnul Flo­­res­cu are alte planuri şi a vrut o schim­­bare”, a subliniat antre­noa­rea.

Tîrcă nu şi-a făcut planuri de viitor. “Nu ştiu ce voi face, dar sînt sigură că nu voi pleca de la Braşov. De patru ani simt că m-am întors acasă şi vreau să stau aici. Doresc doar linişte”, a încheiat Tîrcă.

Le-a închis telefoanele!

Mariana Tîrcă şi soţul acesteia, Sorin, fost preşedinte la Rul­mentul, demis şi el acum o lună de zile, nu au mai putut vorbi ieri la tele­foa­nele mobile! Patronul Florescu a dat ordin ca telefoanele să fie închise, abonamentele fiind făcute pe firma sa. De altfel, din sezonul viitor, echipa nu se va mai numi Rulmentul, ci Urban Braşov.

S-a înţeles cu Muller

Patronul Teodor Florescu a fost miercuri în Germania, unde a pa­ra­fat înţelegerea cu Herbert Muller, an­trenorul neamţ de origine română. Acesta a fost dorit şi de Oltchim, preferînd însă Rulmentul Braşov, care i-a oferit un contract mult mai mare, din cîte se pare 150.000 de euro pe sezon. Florescu a tratat şi aducerea la Braşov a celor mai bune jucă­toa­re de la Nurn­berg, Anja Ros­ler şi Chris­tina Rohde. “Pe 14 iulie, la reunirea lotului, antrenorul va fi cu­noscut”, a de­clarat Florescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.