Stranieri

Atacat

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Daily Record susţine că "românul e considerat un caracter controversat", dar Marius Niculae îl apără: "Tamaş s-a maturizat"

Nici nu s-a transferat la Celtic, care i-ar plăti lui Auxerre 5 milioane de euro pentru el, şi Tamaş e zilnic cap de afiş al presei scoţiene.

Ieri, Daily Record i-a făcut un portret-robot extrasportiv apărătorului în vîrstă de 24 de ani. Deloc bun. "În ţara lui, Tamaş este considerat drept unul dintre cele mai controversate caractere", a scris cotidianul din Glasgow, citînd "surse din România, potrivit cărora fotbalistul a fost acuzat în trecut de violenţă, vandalism şi alcoolism. A scăpat graţie puterii tatălui, fost şef al poliţiei din Braşov".

Numai că, în acelaşi articol, Marius Niculae îl apără. "Cînd ai 18 ani, uneori poţi să exagerezi, dar Gabriel e matur acum", l-a descris atacantul lui Inverness, vorbind despre calităţile jucătorului Tamaş: "E puternic, ar fi ideal în Scoţia. Este bun la duelurile aeriene şi foarte rapid pentru un fundaş. În plus, are un şut excelent, remarcîndu-se la loviturile libere, şi iese uşor din apărare cu mingea la picior". Concluzia: "Dacă se va realiza transferul, Tamaş va fi o vedetă la Celtic".

"Cum e Tamaş la ?", l-au întrebat jurnaliştii scoţieni pe Niculae: "Fiind încă tînăr, fără mare experienţă, nu are un cuvînt de spus în vestiar. Dar, pentru vîrsta sa, a învăţat multe lucruri".

Tamaş vrea să joace la Celtic, dar Auxerre cere bani mulţi, cinci sau şase milioane de euro
IOAN BECALI
impresar

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.