Liga 1

"Lipsă de respect!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dani Coman nu a jucat nici un minut în amicalul cu Neuchatel. La finalul meciului, portarul rapidist a părut trist şi îngîndurat. Şi-a calculat fiecare cuvînt şi a vorbit despre Rapid la timpul trecut

- Dani, care e situaţia ta? Pleci de la Rapid?
- Eu mă antrenez în continuare, pentru că mai am un an de contract. Le-am cerut şefilor să fiu lăsat să joc pînă la terminarea angajamentului. Dacă vor considera că e nevoie de mine, voi apăra ca pînă acum. Dacă nu, să mi se spună în faţă!

- Ai cerut 500.000 de euro pe an pentru a semna prelungirea?
- Nu sînt absurd sau nebun să cer atîţia bani! Într-adevăr, am vorbit cu domnul Taher la telefon, dar nici nu am pomenit aşa ceva, nu i-am cerut decît timp de gîndire.

- Taher spune şi că te comporţi ca o vedetă.
- Vedetele sînt doar fotbaliştii din Spania, Italia, nu Dani Coman. Eu am jucat cu inima, chiar şi accidentat, mi-am riscat sănătatea şi cariera, dar nu regret nimic. Totul a meritat, iar pe Rapid nu voi fi supărat niciodată! Dacă am ceva cu cei din conducere, asta e cu totul altceva.

- Ce a produs ruptura între tine şi conducători?
- A fost lipsă de respect din partea lor să spună că Dani Coman e cel mai bun şi pe la spate să negocieze cu alt portar. Pardo nu are nici o vină, îi doresc să ajute echipa măcar aşa cum am făcut-o eu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.