Liga 1

Sar scîntei!

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ochiroşii, Neaga şi ceilalţi au jucat la sînge ieri, în prima şedină de pregătire a zilei, pentru a-i demonstra lui Lăcătuş că merită un loc în primul "11"


Au mai rămas doar 15 zile pînă la primul meci oficial şi lupta pentru titularizare e din ce în ce mai dură în lotul Stelei. Dovada? Antrenamentul de ieri dimineaţă, în care alunecările şi intrările foarte tari, fără menajamente, au fost mai dese ca niciodată. A fost replica dată de jucători ameninţărilor venite din gura lui Lăcătuş: "Dacă nu voi vedea atitudine, determinare şi suflet la antrenamente şi la meciuri, atunci respectivii jucători vor sta pe tuşă".

Intrările energice s-au înmulţit şi datorită faptului că Lăcătuş a avut la dizpoziţie jucătorii care au evoluat mai puţin în amicalul cu Viktoria Plzen, adică fotbaliştii care au şanse mai mici de a se regăsi în echipa de bază la începutul sezonului. Toţi au dorit acum să-i arate "Fiarei" că merită să conteze pe ei.

Antrenamentul a lăsat şi urme pe picioarele fotbaliştilor. După un duel mai tare cu Ovidiu Petre, Neaga a urlat de durere şi s-a tăvălit pe gazon cîteva zeci de secunde, dar într-un final şi-a reluat locul în echipă.


Alarmă cu Ovidiu Petre
Agresivitatea cu care s-a jucat la antrenamentul de ieri era să-l coste pe Ovidiu Petre. În urma unui duel mai tare cu Rădoi, "Sîrmă" a rămas întins pe gazon , iar ceilalţi stelişti s-au alarmat, crezînd că e vorba despre ceva grav, şi au alergat spre el. "Închizătorul" şi-a revenit însă şi a continuat jocul-şcoală: "Am doar o contuzie la gleznă". El tocmai a revenit după operaţia de menisc suferită în urmă cu o lună şi jumătate în Italia, dar n-a jucat vreun minut în meciurile amicale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.