Liga 1

Pitbull vişiniu

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cristina Negrilă  —  joi, 17 iulie 2008

Claudio Mejolaro (26 de ani) a ajuns în sfîrşit la Bucureşti pentru a semna contractul cu Rapid


Rapidiştii au răsuflat ieri uşuraţi. Atacantul brazilian Claudio "Pitbull", cerut cu insistenţă de Jose Peseiro, a ajuns, în sfîrşit, aseară, la Bucureşti, cu o întîrziere de 24 de ore. Tehnicianul portughez a reuşit astfel să-şi întărească şi ofensiva, compartiment în care nu dispunea de prea multe soluţii. Peseiro are acum la dispoziţie trei vîrfuri: Joao Paulo, Boya şi Pitbull. Celor trei li se alătură şi tinerele speranţe Răduţă şi Dobroiu.

11 străini are Rapidul în lot după transferul lui Pitbull: cinci brazilieni, trei portughezi, un camerunez, un muntenegrean şi un spaniol

Pitbull a fost transferat de Porto în 2004, de la Gremio, unde impresionase cu 19 goluri în 28 de meciuri disputate într-un sezon. Nu a reuşit însă să se impună şi a fost împrumutat după aceea la Al Ittihad, Santos, Fluminense, Academica şi Vitoria Setubal. Numele său real e Claudio Mejolaro, dar a fost poreclit "Pitbull" de către antrenorul său de la Gremio, pentru agresivitatea pe care o arată pe teren. Pitbull nu i-a costat nimic pe giuleşteni, împrumutul său pe un an de zile fiind inclus în transferul lui Săpunaru la FC Porto.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.