Liga 1

Nervi

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieri, Ovidiu Petre s-a contrat cu Cernea, juniorul Iacob a fost certat de Lăcătuş, iar Neaga şi-a aruncat la final tricoul şi a plecat la vestiare


Cu cît se apropie mai mult ziua debutului oficial al Stelei în noul sezon, cu atît creşte nervozitatea în lot. Presiunea a fost vizibilă la primul antrenament al zilei de ieri.

1. Ceartă Petre-Cernea

Lăcătuş a făcut 3 miniechipe şi le-a pus să joace fiecare cu fiecare pe un teren redus. Echipa lui Ovidiu Petre a pierdut clar, la o diferenţă de 4 goluri. "Ovidiule, v-au făcut zdrenţe!", i-a strigat Lăcătuş. Imediat, mijlocaşul a început să ţipe la Cernea: "Băi Cornele, taci din gură, nu mai face tu pe arbitrul aici, pe teren, da?". "Ce-ai, mă?", a replicat  portarul. "Strigi tu repede cînd e gol, cînd nu e. Stai în banca ta, că nu eşti arbitru aici, da?". Cei doi erau la distanţă mare, dar între ei au intervenit Neaga şi Lăcătuş, ultimul calmîndu-l pe mijlocaş.

19 zile de cantonament au adunat steliştii în această vară, 10 în precedentul stagiu şi 9 la Flachau

2. "Băi, îmi faci mie favoare că te antrenezi?"

Chiar şi mezinii lotului au intrat ieri în focuri. Iacob a fost apostrofat de "Fiară" pentru o pasă greşită, iar la următoarea eroare tehnicianul a explodat! A oprit meciul şi s-a dus spre el ameninţător: "Băi băiatule, ce faci tu aici? Tu crezi că îmi faci mie vreo favoare că te antrenezi?". Iacob a lăsat capul în pămînt şi pînă la sfîrşit a jucat cu teama de a nu mai greşi vreo pasă.

"Lovin mi-a spus că e mult stres în cantonamente. Atunci l-am trimis la echipa a doua şi i-am zis: «Mergi acolo, tată, să vezi ce linişte e, nu te deranjează nimeni»"
Gigi Becali

3. Neaga a aruncat tricoul

Şi pe unul dintre veteranii lotului l-au lăsat nervii. Echipa lui Neaga a pierdut meciurile pe bandă rulantă. Imediat după ce Lăcătuş a fluierat finalul ultimului joc şi, implicit, al antrenamentului, Rică şi-a scos extrem de nervos tricoul, l-a aruncat pe gazon şi s-a dus glonţ la vestiare, fiind supărat că n-a cîştigat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.