Liga 1

Apel pentru Bratu

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 18 iulie 2008

Şefii dinamovişti vor încerca să anuleze o etapă de suspendare din dreptul atacantului, pentru ca acesta să fie apt de joc cu Pandurii

Florin Bratu a primit titlul, neonororific, de cel mai bun fotbalist al “cîinilor” în stagiile de pregătire din această vară. Evoluţia din teren a roş-albilor a ajuns să depindă foarte mult de forma atacantul de 28 de ani, ale cărui rapiditate şi constanţă în joc oferă siguranţă, alături de travaliul lui Dănciulescu, în faza ofensivă.

E OMUL DECISIV

Dinamoviştii ştiu acest lucru, au refuzat deja ofertele de transfer de la PSG, Beşiktaş şi Olympiakos, iar dependenţa de “Bratone” i-a determinat pe şefi să facă apel la LPF pentru a-i micşora suspendarea fotbalistului, astfel încît să fie apt de joc în prima etapă, cu Pandurii, de duminica viitoare!

Jucătorul primise două etape de suspendare după derby-ul cu Stea ua (2-1), cînd şi-a “mitraliat” adversarii din Ghencea la gol, a ispăşit una, cu UTA, şi ar mai trebui să stea pe tuşă la partida din prima etapă, de la Tîrgu Jiu.

NU E RECIDIVIST

Însă oficialii din Ştefan cel Mare şi-au pregătit pledoaria pentru săptămîna viitoare, ca să obţină anularea unei etape de suspendare, bazîndu-se şi pe faptul că Bratu nu a mai avut antecedente disciplinare, iar declaraţiile sale din ziare nu au incitat vreodată. Iar “cîinii” speră să aibă succes în demersul lor.

DECLARAŢIA ZILEI:

"Tricoul alb-roşu trebuie purtat cu mîndrie. Cred că avem cel mai valoros lot, ne simţim puternici. Toţi trebuie să avem mentalitatea aceea de , să dăm totul ca să învingem"
Florin Bratu, atacant Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.