Liga 1

Stadion în şantier

Articol de Cosmin Brujan  —  vineri, 18 iulie 2008

Stadionul Municipal se află în plin proces de modernizare, după ce lucrările au fost demarate în urmă cu o lună. Principalele ţinte pentru schimbarea feţei „Municipalului” sînt cele prevăzute obligatoriu în Manualul de Licenţiere al FRF.

„Întreg stadionul este un şantier. Sîntem obligaţi în conformitate cu Manualul de licenţiere să executăm cîteva lucrări prioritare: sistemul de supraveghere video, montarea turnicheţilor şi construirea celor patru loji, una pentru tv, una pentru oaspeţi, una pentru oficialii FRF şi LPF şi una pentru gazde”, a explicat vicepreşedintele Viorel Temelescu.

În plus, la începutul campionatului vor fi schimbate şi băncile de rezervă, în locul celor actuale fiind amplasate unele moderne, gen fotoliu, aşa cum se găsesc pe mai muslte stadioane din Liga I. „Lucrările vor fi definitivate joi, cel tîrziu vineri. Noutatea pentru acest an este că toate locurile vor fi numerotate”, a spus Temelescu.

Deşi estimau ca pnă la prima etapă cu Dinamo se vor monta sistemul de acces al spectatorilor prin turnicheţi, lucrurile nu stau conform planurilor iniţiale. „Sînt 7-8 echipe cu lucrările executate la acelaşi nivel cu noi la montarea turnicheţilor. Acest sistem vine de departe, de peste mări şi ţări, iar pînă acum nu au ajuns, aşa că Federaţia va face o derogare pentru prima etapă şi nu se va intra nici la noi folosindu-se turnicheţii”, a declarat Temelescu.

„Pentru noi este foarte bine dacă nu vor fi montaţi turnicheţii mai ales la un meci de grad zero cu Dinamo în care lumea va veni în număr mare la meci. Afluxul de public va fi mai mic la meciul din etapa a treia, acum e greu pînă se vor învăţa suporterii noştri cu acest sistem de acces”, a continuat Temelescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.