Liga 1

Titular cu AS Roma

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arthuro va debuta în amicalul de lux cu vicecampioana Italiei, programat sîmbătă. "El e atacantul de care aveam nevoie", spun şefii Stelei

6 zile. Atît mai au de aşteptat fanii Stelei pentru a-l vedea la lucru pe Arthuro, vedeta campaniei de achiziţii din această vară.
Brazilianul cumpărat cu 700.000 de euro de la Alaves nu a jucat pînă acum nici un minut în amicalele roş-albaştrilor. De la venirea sa, masivul atacant a făcut numai antrenamente tari pentru a se pune la punct la capitolul pregătire fizică. Lăcătuş s-a sfătuit cu staff-ul medical în privinţa vîrfului de 1,90 metri şi a decis de comun acord ca acesta să nu-l bage la joc pentru a nu risca o contractură musculară.
Arthuro va intra de mîine la antrenamente normale, alături de restul lotului, şi va fi titular în confruntarea cu AS Roma, programată sîmbătă, de la ora 20:45, în Ghencea.

"Este un jucător esenţial pentru noi în perspectiva noului sezon. A tras tare la antrenamente, pentru a fi apt 100% pentru campionat şi Liga Campionilor. Nu a jucat în meciurile de pregătire pentru că risca să se accidenteze", a explicat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. Gigi Becali îl aşteaptă pe brazilianul de 26 de ani în primul "11": "Kapetanos nu m-a impresionat. Aştept să-l văd pe Arthuro în teren. Cu el în atac va fi altceva".

Gigi Becali, patron Steaua
"Steaua este 80% din ce îmi doresc eu, dar cu Arthuro şi Ovidiu Petre va fi echipa pe care o aştept de mult timp"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.