Liga 1

Gigantul

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gazul a transferat un sîrb mai mare decît celebrul ceh Koller!

Adus de la FK Bask (Serbia, liga secundă), fundaşul central Zarko Markovici (23 de ani) a impresionat la Mediaş. În primul rînd, datorită staturii. Sîrbul este un gigant de 2,04 metri, cu doi centimetri mai mult decît cehul Jan Koller, care nu are "decît" 2,02 metri.
Portarul Pantilimon, de la Timişoara, cu 1,98 metri, şi Goian de la Steaua, cu 1,94 metri, sînt printre puţinii jucători din Liga 1 care-l vor putea privi în ochi pe uriaşul sîrb. "Sînt înalt, dar nu mă atrage baschetul. Doar fotbalul. Idolul meu este Nemanja Vidici de la Manchester Udt, care joacă pe postul meu şi e tot un fotbalist înalt. Are 1,89 metri", a declarat Markovici.

Sîrbul, prezentat ieri publicului din Mediaş, împreună cu celelalte achiziţii, s-a impus ca titular după amicalele din Austria, unde a şi marcat, în meciul cu Lech Poznan, scor 1-0 pentru Mediaş. "Prea multe nu ştiam despre fotbalul din România înainte să vin aici. Am înţeles că în Liga 1 se joacă în forţă, ceea ce mă avantajează. Sînt aici ca să joc şi ca să mă impun. Cît despre meciurile România - Serbia din preliminariile Campionatului Mondial, acestea vor fi dure, dar ne vom califica împreună", a adăugat fotbalistul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.