Liga 1

"Valentin m-a gonit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mircea Lucescu a dezvăluit că fiul dictatorului, Valentin Ceauşescu, i-a cerut să părăsească România înainte de '89 pentru a uşura misiunea Stelei

Tehnicianul lui Şahtior Doneţk a redeschis un război mai vechi pe care îl duce împotriva echipei pe care Steaua a avut-o înainte de 1989. Lucescu senior a făcut din nou referire la relaţia pe care trupa din Ghencea a avut-o cu Ceuşescu.
"Spun doar atît, de fapt îi reamintesc lui Valentin Ceauşescu că mi-a cerut de două ori să fug din România ca să rămînă în fotbalul românesc o singură forţă, Steaua. Doar era echipa familiei Ceauşescu. Sînt şi alte amănunte din acei ani pe care, probabil, cei de acum nu au de unde să le cunoască", a spus Il Luce într-un interviu acordat cotidianului "Gazeta de Sud".

Lucescu a fost antrenorul lui Dinamo între 1986 şi 1990, timp în care a reuşit să ia titlul doar în ultimul sezon, cînd a făcut eventul. În aceeaşi perioadă, trupa din Ghencea a bifat trei titluri, două Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, plus disputarea a altor două semifinale şi a unei finale de C1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.