Liga 1

Vin banii!

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Taher vrea să echilibreze contractele de la Rapid şi a decis să mărească salariile unor jucători. Primii beneficiari: Lazăr, Marius Constantin şi Nicolae Grigore

Marius Constantin şi Costin Lazăr au motive de bucurie. Săptămîna aceasta, în şedinţa Consiliului de Administraţie s-a hotărît mărirea contractelor jucătorilor consideraţi importanţi în angrenajul echipei. După transferurile din această vară, cînd au fost aduşi fotbalişti cu salarii mari, mai mulţi rapidişti s-au declarat nemulţumiţi, printre ei aflîndu-se Lazăr şi Marius Constantin. La cererea lui Jose Peseiro, care se teme că fără linişte nu va avea rezultate, Fathi Taher e dispus să le ofere celor doi un salariu anual de 200.000 de euro, adică aproape dublu faţă de cît cîştigă în prezent.

Un alt fotbalist care va fi chemat la negocieri este Nicolae Grigore. Mijlocaşul de 25 de ani se află în ultimul an de contract, iar giuleştenii se tem că-l pot pierde gratis peste 5 luni, cînd va putea semna cu o altă echipă. În iarna trecută, Grigore a refuzat o ofertă din Italia, din Serie B, preferînd să rămînă la Rapid.

350.000 de euro pe an cîştigă Julio Cesar în Giuleşti, fiind cel mai bine plătit rapidist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.