Auto

Cadou de ziua lui

Articol de Valentin Damian  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nelson Piquet jr. a admis că fără noroc nu putea ajunge pe locul doi la Hockenheim, cea mai bună performanţă a sa

A debutat în Formula 1 în acest sezon. Este fiul triplului campion mondial Nelson Piquet. Îl cheamă tot Nelson, nu e înalt, are doar 1,70 metri, şi chiar astăzi împlineşte 23 de ani. În weekend-ul trecut, micuţul Piquet a reuşit o mare performanţă, clasarea pe locul doi la Hockenheim. Pilotul născut în Germania recunoaşte că a avut noroc în cursa de duminica trecută. El a profitat la maximum de strategia cu o singură oprire la boxe. Şansa i-a mai surîs atunci cînd Safety Car a pătruns pe pistă după teribilul accident al lui Timo Glock.

"La fiecare cursă învăţ cîte ceva. Dacă maşina s-ar fi rupt cu două tururi înainte de final, nimeni nu ar fi spus nimic. Am avut noroc, nu sînt un pilot mai bun acum decît înainte", a povestit Piquet. El a punctat însă faptul că "pînă la urmă, cifrele sînt cele care rămîn. Nici nu mai contează dacă ai avut noroc sau ghinion".

23 de ani este vîrsta pe care o împlineşte chiar astăzi Nelson Piquet Jr.
17 a fost poziţia după care a plecat Piquet în cursa de la Hockenheim, reuşind să urce nu mai puţin de 15 locuri, cea mai bună performanţă din actualul sezon al F1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.