Olimpiada 2008

Cu părinţii!

Articol de Roxana Fleşeru   —  vineri, 25 iulie 2008

Sandra Izbaşa îi va avea alături la Beijing pe mama şi tatăl său



O mică parte din visul olimpic al Sandrei Izbaşa s-a împlinit. Părinţii săi vor fi prezenţi la cea mai importantă competiţie din viaţa unei gimnaste, Olimpiada. La începutul anului, campioana europeană la sol din acest an spera să-i aibă alături pe mama şi tatăl său. "Mi-ar plăcea să fie acolo cu mine!", a spus Sandra. Ea a avut parte de sprijinul lor la toate concursurile majore de la seniorat.

Traseul a inclus Grecia, Danemarca, Olanda, Franţa, Germania şi acum China. "E prima oară cînd părăsim continentul. S-a obişnuit să fim alături de ea, undeva în tribună. O să încercăm să organizăm o mică galerie la faţa locului", a spus tatăl sportivei. Roxana şi Florin Izbaşa vor locui în apropiere de piaţa Tiananmen. Ei au plătit 2.000 de euro pe biletele de avion, dar încă nu şi-au făcut calculul total al călătoriei.



Cu ai ei în sală, Sandra a adunat opt medalii individuale la Campionatele Mondiale şi Europene în doi ani de competiţii majore. "Ne dorim medalia olimpică pentru Sandra, ca să nu zic medaliile olimpice. Îi ţinem pumnii!", a adăugat tatăl sportivei. Sandra Izbaşa a împlinit optsprezece ani în 2008 şi aşteaptă luna august pentru a sufla peste cariera sa un pic de magie olimpică cît mai strălucitoare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.