Liga 1

Lato la Dinamo!

Articol de Adrian Bucur   —  vineri, 25 iulie 2008

Fundaşul stînga al Timişoarei, Iasmin Latovlevici, a fost cedat ieri în Ştefan cel Mare, unde va juca pentru următorii cinci ani



Internaţionalul de tineret al Timişoarei, Iasmin Latovlevici (22 de ani), va juca din sezonul viitor la Dinamo. Latovlevici a fost dorit şi în iarnă de Cristi Borcea în Ştefan cel Mare, care a reuşit abia acum să bată palma cu oficialii Timişoarei pentru 1 milion de dolari şi coproprietate.

Poli nu are altă variantă pe banda stîngă după plecarea lui Latovlevici decît titularul Milhazes. Lato e titularul naţionalei de tineret pe postul său şi a avut o evoluţie apreciată cu Italia, fapt care i-a determinat pe şefii dinamovişti să urgenteze transferul său. Jucătorul a fost evaziv. "Vreau să fac carieră. Dacă va fi la Timişoara sau altundeva, vom vedea", a răspuns Latovlevici.



În schimb, Marian Iancu crede că impresarii jucătorului, Florin Iacob şi Cristea Opria, se vor opune tranzacţiei. "Ştiam că există un interes al lui Dinamo, la un moment dat, dar ştiu că nu s-au înţeles cu impresarii. Punctul meu de vedere e clar, jucătorul hotărăşte, nu vreau să ţin pe nimeni cu forţa, pentru că apoi nu dă randament", a spus Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.