Liga 1

Ziua Z

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sichitiu tratează azi la Zagreb transferul lui Djalovici în Grant

Atacantul dorit de Rapid îşi va negocia astăzi contractul cu Grigore Sichitiu, trimis special în Croaţia pentru a-l convinge pe muntenegrean să se alăture alb-vişiniilor. Iniţial, Radomir Djalovici trebuia să vină în această după-amiază la Bucureşti, însă giuleştenii mai vor un mijlocaş central croat şi au hotărît să-l trimită pe Sichitiu pentru tratative cu ambii jucători.

Cum au reuşit alb-vişiniii să-l deturneze pe Djalovici, care miercuri a negociat cu Tom Tomsk? Au discutat permanent la telefon cu impresarul lui, chiar şi atunci cînd agentul şi fotbalistul erau tentaţi să semneze cu ruşii. "Nu te grăbi, o să-ţi facem aceeaşi ofertă financiară ca şi Tom Tomsk, dar aici ai ocazia să joci în Europa şi să evoluezi la un nivel mai înalt!" a fost promisiunea cu care şefii din Grant l-au întors din drum pe atacantul de la Rijeka. În acelaşi timp, s-au purtat discuţii cu gruparea de care aparţine vîrful. "E foarte scump, dar sperăm să ajungem la un acord şi cu croaţii, tot vineri!", a explicat un oficial.

"Mai vreau neapărat un atacant, unul care să marcheze cu uşurinţă!", a solicitat Peseiro. Antrenorul a fost mulţumit de jocul lui Boya în amicale, dar e îngrijorat că africanul e mai mult un pivot, care se sacrifică pentru echipă, decît un marcator. Ziariştii croaţi cred că Rapid a ales corect: "Într-o echipă ofensivă, Djalovici garantează o medie de un gol pe meci! E un fotbalist foarte bun, extrem de ambiţios şi cu o capacitate de efort impresionantă!".

18 goluri a marcat Djalovici în 31 de partide disputate pentru Rijeka (locul 4) în sezonul trecut. O treime din reuşitele echipei i-au aparţinut

1,86 metri e înălţimea lui Djalovici. Joao Paulo (1,87 m) şi Pierre Boya (1,84 m) sînt atacanţii cu care se va bate pentru un loc de titular

5 echipe a schimbat pînă acum Djalovici în carieră: Steaua Roşie Belgrad, NK Zagreb, Bielefeld, Kayseri şi Rijeka

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.