Liga 1

Marius Constantin a fost exclus din lot!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul Marius Constantin a fost exclus de antrenorul Jose Peseiro din lotul Rapidului pentru meciul cu Gloria Bistriţa, de sâmbătă, din prima etapă a Ligii I, a declarat, vineri, directorul general al grupării giuleştene, Constantin Zotta.

De asemenea, conducerea clubului a decis să retragă propunerea de mărire a contractului lui Constantin, în urma criticilor aduse de jucător la adresa oficialilor rapidişti. "În urma declaraţiilor pe care le-a făcut, antrenorul Jose Peseiro a decis ca Marius Constantin să nu facă parte din lot pentru meciul cu Gloria Bistriţa, iar conducerea a retras propunerea de mărire a contractului. Noi îi oferisem un contract mai mare cu 25 la sută decât are în prezent, fără să i se ceară nimic în schimb. El mai are contract cu Rapid încă doi ani", a explicat Constantin Zotta.

Fundaşul rapidist Marius Constantin declarase, miercuri, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii conducerii clubului nu se comportă cum trebuie cu portarul Dani Coman, care refuză prelungirea înţelegerii, menţionând totodată că se aşteaptă la acelaşi tratament în sezonul următor, când intră în ultimul an de contract. "Pot să confirm că se poartă cu Dani Coman cum nu trebuie, pentru că a făcut şi el ceva pentru clubul ăsta şi acum văd că e înlăturat uşor-uşor. La anul, de exemplu, o să intru şi eu în ultimul an de contract şi cred că o să mă aştepte acelaşi tratament", a afirmat Constantin.

Sursa: Mediafax

Intră pe EchipaFantastica.ro pentru a vedea situaţia jucătorilor rapidişti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.