Liga 1

Porumboiu: "Steaua nu merită respect!"

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Vasluiului spune că meciul de miercuri nu se va mai juca în culise şi îl ameninţă direct pe Gigi Becali: "Cei cu valize şi butoane să se ducă la dracu'"


Au mai rămas ceva mai mult de 48 de ore pînă la startul meciului-vedetă al primei etape a Ligii I, FC Vaslui - Steaua, programat miercuri, la 20:30, în direct la Antena 1. Dar fitilul butoiului cu pulbere a fost deja aprins. A făcut-o patronul gazdelor, Adrian Porumboiu.

"Sînt bucuros după calificarea în Cupa UEFA şi sper să facem un meci mare şi cu Steaua, dar mi-e frică. De ce anume? Pentru că sînt Stan Păţitul, mi s-a întîmplat ce mi s-a întîmplat anul trecut şi acum doi ani şi mi-e cam teamă. Dar nu cred că se va mai întîmpla şi a treia oară, ar însemna că trăim pe altă planetă. Nu voi fi fraierit şi a treia oară. Steaua nu ne-a tratat cu respect, deci nu merită respect şi nu-l va avea la Vaslui", a spus Porumboiu la GSP TV.

"Sper să fi scăpat de valize şi de alte lucruri de genul acesta. De fapt, să se ducă la dracu' toţi cei care sînt la butoane şi care umblă cu valize. Acum realizez că Valentin Ceauşescu a fost cel mai corect om din fotbal. Pe vremea aia, Dinamo făcea cele mai mari mizerii, nu Steaua. Acum, valizele cu bani circulă dintr-un colţ în altul al ţării şi nu păţeşte nimeni nimic. Unii mai au şi tupeul să spună că vor să schimbe legi sau preşedinţi de Federaţie", a continuat Porumboiu, cu trimitere directă la faptul că Gigi Becali vrea să-l demită pe Mircea Sandu de la FRF.

Patronul grupării moldave se referă la meciurile Vaslui - Steaua 0-4 şi Vaslui - Steaua 0-1, disputate în iunie 2006 şi în aprilie 2008, la capătul cărora Porumboiu şi-a acuzat jucătorii de noncombat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.