Liga 1

Gigi Becali: "Ce mai e cu Pepe?"

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali s-a interesat de situaţia lui Jose Moreno, fiind nemulţumit de evoluţiile lui Arthuro şi Kapetanos


Evoluţiile modeste ale lui Arthuro şi Kapetanos l-au pus pe gînduri pe finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali. În pauza meciului cu AS Roma, patronul Stelei şi-a întrebat colaboratorii de situaţia lui Pepe Moreno. Acesta din urmă a revenit la Independiente, după ce, în primăvară, a evoluat sub formă de împrumut în Ghencea.
"Ce se mai întîmplă cu Pepe Moreno? Vreau să vă interesaţi şi să îmi spuneţi care mai este situaţia lui. Cred că o să avem nevoie de el în campionatul viitor, iar dacă Independiente nu l-a împrumutat, să mai faceţi o ofertă pentru el", le-a transmis Becali conducătorilor din Ghencea.

5 goluri a marcat Pepe în retur, fiind golgeterul echipei, alături de Dayro Moreno

Pepe Moreno nu a mai ajuns la Steaua în această vară pentru că finanţatorul roş-albaştrilor a refuzat să le plătească celor de la Independiente suma de 1,5 milioane de dolari în schimbul atacantului de 26 de ani. Becali a oferit cu 500.000 mai puţin, fiind refuzat de conducătorii grupării argentiniene. În acest moment, Pepe se află în negocieri avansate cu echipa columbiană America de Cali, cu care a semnat un precontract.

"Pepe Moreno este un atacant de forţă care a confirmat la Steaua. Gigi Becali trebuia să îl cumpere pentru că îşi merită banii"

Dumitru Dumitriu, fost antrenor Steaua

"Nu am marcat cu AS Roma, dar sper să o fac în partidele oficiale"
Arthuro, atacant Steaua

6,33 media notelor lui Pepe Moreno obţinute din partea redactorilor GSP, fiind al doliea după căpitanul Mirel Rădoi, care a avut 6,58

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.