Liga 1

Costin: "Ce să mai demonstrăm?!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lazăr îi răspunde lui Sichitiu, care i-a provocat pe români "să arate că sînt mai buni decît Julio Cesar"


"Se vede clar de partea cui e conducerea!", reacţionează Costin Lazăr la declaraţiile lui Grigore Sichitiu. Directorul general adjunct i-a înţepat pe românii din echipă după meciul cu Bistriţa: "Ei să arate că sînt mai buni decît Julio Cesar. Atunci le vom răsplăti valoarea". Contra Gloriei, au fost doar trei fotbalişti autohtoni titulari la alb-vişinii: Lazăr, Maftei şi Herea.

Costin a fost deranjat de comparaţia oficialului: "Ce să demonstrăm?! Noi sîntem oameni care să aibă ceva de demonstrat? Jucăm titulari meci de meci de cîţiva ani, eu am o Cupă şi o Supercupă, spre exemplu, alţi colegi chiar mai multe trofee. Ne mai plimbăm şi noi pe la echipa naţională, nu sîntem nişte jucători fără nume! Vorbele domnului Sichitiu n-au fost corecte, conducerea ar trebui să ne susţină, nu să facă astfel de comparaţii!".

Contrele vin exact într-un moment în care Lazăr e în negocieri cu clubul pentru semnarea unui nou contract. Mijlocaşul cere 200.000 de euro pe sezon, în vreme ce şefii i-ar da numai 150.000, adică mai puţin de jumătate din banii pe care-i primeşte anual Julio Cesar, brazilianul venit vara asta, liber de contract, după ce s-a despărţit de AEK Atena.

9 a fost nota primită în gsp de Spadacio după Rapid-Gloria. Brazilianul a avut cel mai mare calificativ, urmat de alţi doi străini, Boya şi Cesinha, cu 8

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.