Liga 1

Dragomir: "Lăcătuş nu are nici o vină"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dumitru Dragomir a atacat conducerea Stelei după partida cu Vaslui, pierdută de echipa din Ghencea cu 1-0. Şeful Ligii a spus că politica de transferuri a Stelei nu a fost una bună, singurul care a dat randament fiind Szekely.

"Toţi străinii aduşi la Steaua nu fac cît Aliuţă. Mi s-a părut că Nicoliţă a fost cel mai bun jucător al Stelei din prima repriză. M-au dezamăgit toţi aceşti străini. În schimb mi-au plăcut cei de la Vaslui. Au jucat cu atîta ardoare, aşa ar trebui să fie fotbalul românesc. La noi sunt jucători cu mult peste cei aduşi din afară."

"Cu Roma a fost altceva, ei nu veniseră să cîştige meciul. Cum se poate să îl pui pe Goian rezervă. Este de felicitat Rădoi pentru jocul său, la fel şi Szekely, care mai are nevoie de puţin timp pentru a creşte."

"Noi am luat mulţi jucători numia datorită fizicului. Lăcătuş nu are nici o vină. Steaua mai poate să îşi revină, campionatul e încă la început. Au avut ghinionul de a juca cu o echipă bine pregătită." a adăugat Dumitru Dragomir pentru GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.