Liga 1

Medieşenii ameninţă: "Atenţie, Dinamo!"

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Alex Curtean (21 de ani) anunţă că Mediaşul va juca la victorie meciul împotriva "cîinilor", duminică, la Bucureşti

A impresionat în amicalele din Austria şi în primul său joc în Liga 1, contra Oţelului (2-2). Ieri, Alex Curtean, fiul fostului jucător stelist Dan Curtean, a avertizat că Mediaşul pleacă după puncte în "Ştefan cel Mare".

- Ai debutat în Liga 1 contra Oţelului. Emoţii?
- Sînt fericit că am debutat. Am avut ceva emoţii, dar au fost constructive. A fost frumos, dar e păcat că nu am gestionat momentul şi am fost egalaţi. Sper că vom învăţa din greşeli.

- Se putea mai mult cu Galaţiul?
- Nu au fost cu nimic peste noi. I-am dominat clar, am avut o mulţime de ocazii. Dar sînt optimist, legat de meciurile care vor veni.

- Jucaţi cu "cîinii", duminică. Vor muşca?
- Sincer, chiar cred într-un rezultat bun. Sîntem o echipă mică, va fi greu, dar nu se ştie niciodată. Iar Dinamo nu mai e echipa de acum două sezoane. Nu vom intra pe teren cu gîndul că vom pierde. Dimpotrivă! Eu zic că-i putem încurca.

- Sînteţi mulţi debutanţi în Liga 1. Nu veţi avea trac?
- Eu n-am avut trac nici în meciul cu Oţelul şi nu va fi altfel nici acum. Chiar dacă vom juca la Dinamo. Cu cît e mai puternic adversarul, cu atît mă ambiţionez mai mult.

- Nu ţi-ai dori, pe viitor, să joci la Dinamo?
- Sînt la Mediaş, deocamdată. Vreau să fac o treabă cît mai bună aici. Voi avea timp să vorbesc şi despre viitor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.