Liga 1

Tripleta de aur

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marius Niculae este de ieri dinamovist cu acte în regulă, însă e puţin probabil să debuteze duminică.

Gata, Marius Niculae e rezolvat sută la sută, este "cîine" cu documentele la zi! Inverness a trimis ieri dimineaţă şi certificatul internaţional de transfer, iar după-amiază "Săgeată" a fost prezentat oficial în noua ţinută a roş-albilor. Alături de Dănciulescu şi de Bratu într-un trident ofensiv ce se vrea "stelar", cum a anunţat Cristi Borcea. Sărutat cu patimă de către fanii ce s-au înghesuit la poze şi la autografe, atacantul de 27 de ani a fost încurajat: "Vrem multe goluri de la tine! De acum îi avem pe cei trei golgeteri ai României".

Totuşi, sînt şanse minime ca Marius să fie duminică din primul minut pe teren contra Mediaşului. Poate nici nu va intra în lotul de 18, ca să nu rişte o accidentare, urmînd ca debutul să se producă abia în etapa a 3-a, în deplasarea cu CS Otopeni. "Niculae va fi în lot, dar nu cred că voi începe cu el. El face antrenamente suplimentare, dar încă nu e pregătit total", a comentat şi Mircea Rednic.

Noul număr 9 din Ştefan cel Mare, Marius a fost cumpătat la vorbă: "Am ales Dinamo cu inima. Eu voi juca pentru grup, pentru echipă, nu exclusiv pentru mine. Normal că îmi doresc cît mai multe goluri, dar cel mai important este ca Dinamo să învingă, să facem performanţă şi lumea fericită".

Mircea Rednic, antrenor Dinamo
"Am cei mai buni atacanţi din ţară! Cel mai bun va juca, ei să se pregătească. Marius va fi un mare cîştig pentru Dinamo"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.