Liga 1

Tăvălugul

Articol de Marian Căpăţînă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La fel ca în prima etapă, Gabriel Paraschiv a reuşit o "dublă" şi e lider detaşat în clasamentul golgeterilor

Deşi meciul s-a disputat cu porţile închise şi într-o atmosferă sumbră, cele două formaţii au făcut spectacol în primele 30 de minute: două goluri, un penalty ratat şi alte situaţii de poartă. Gabriel Paraschiv a fost din nou omul decisiv din formaţia lui Petre Grigoraş, reuşind o nouă "dublă" (12, 18), la fel ca în etapa trecută, la Mediaş. Oaspeţii au irosit şansa de a reveni imediat în joc, Vali Negru executînd ca la rugby lovitura de la 11 metri acordată de Balaj (20).

După pauză, gălăţenii au mai slăbit ritmul, permiţîndu-le oamenilor sîrbului Miodrag Jesici să se apropie de poarta lui Kolev. Otopeniul a redus din diferenţă dintr-un penalty executat de Chiacu în vinclu. Balaj a arătat din nou punctul cu var, de data aceasta în careul lui Pirgov, iar Viglianti a tras tare sub bară şi a liniştit finalul de meci.

Oţelul a reuşit prima victorie şi, deşi a pierdut mulţi jucători de atac în intersezon, se anunţă şi în acest campionat ca o echipă cu apetit ofensiv, în timp ce Otopeniul întîrzie să arate ca o echipă de primă divizie.

Balaj s-a păcălit
"Centralul" partidei de la Galaţi a acordat nu mai puţin de 3 penalty-uri. La primul dintre ele, Balaj s-a înşelat şi a arătat cu mare uşurinţă punctul cu var, după ce Yontcha a căzut de lîngă Jelev. În schimb, la celelalte lovituri de la 11 metri, cîte una pentru fiecare echipă, ambele transformate, băimăreanul a avut dreptate.

"Am repetat meciul cu CFR Cluj şi am jucat cu frică. Altul era rezultatul dacă Kalle marca în minutul 2 şi dacă nu făceam asemenea greşeli în apărare"
Miodrag Jesici, antrenor CS Otopeni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.