Liga 1

Altă faţă

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Poli s-a impus fără probleme în primul meci disputat pe teren propriu, în faţa celor de la Pandurii

Eugen Neagoe spunea ironic înainte de meci că se teme de "furtuna" de faulturi de la Timişoara. Jucătorii lui Poli nu l-au luat însă în seamă pentru că aveau de luat o revanşă faţă de suporteri, după jocul acru de la Piteşti.


Tehnicianul gorjenilor a început curajos meciul de ieri, cu trei oameni ofensivi la mijlocul terenului, dar Magera i-a confirmat lui Marian Iancu că banii investiţi pentru aducerea sa nu au fost aruncaţi pe fereastră. După ratarea lui Karamian din minutul 7 şi după bomba lui Păcurar din lovitură liberă, uriaşul din atacul lui Poli a marcat spectaculos cu capul, după o lovitură de colţ (22). Artiom Karamian, care a dat şi pasa decisivă la primul gol, a luat apoi o acţiune pe cont propriu şi a înscris cu un şut bombă de la 22 de metri cu doar patru minute înainte de fluierul final al primei reprize.


În a doua parte a jocului, Neagoe a riscat cu Tilincă şi Tremonti, dar impresia finală i-a aparţinut lui Goga, care a obţinut un penalty cu 6 minute înainte de final şi i-a dat ocazia lui Karamian să realizeze dubla. Timişoara a învins, dar Uhrin are în continuare bătăi de cap cu jocul apărării sale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.