Liga 1

Rednic: “N-am avut soluţii în faţa porţii“

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nemulţumit după meci, Mircea Rednic a explicat evoluţia relativ slabă a echipei prin faptul că Dinamo e încă “în căutări”

– Domnule Rednic, cum a fost meciul?
– Nu sînt mulţumit deloc, la fel ca şi suporterii. Încă sîntem în pregătire, ne căutăm. E un început de sezon mai slab, mulţi jucători doresc să se remarce. Trebuia să fim mai inteligenţi, să jucăm altfel cu un om în plus,
aşteptam altceva. Ocazii au fost, dar nu am avut soluţii în faţa porţii.

– Aţi avut probleme cu accidentările...
– Într-adevăr, înainte de meci s-a accidentat Izvoranu, dar Goian l-a înlocuit şi a făcut un meci bun. Bratu are entorsă la piciorul stîng şi sper să fie recuperat pînă la meciul cu CS Otopeni.

– Miranda mai intră în planurile lui Dinamo?
– Mai rotesc şi eu atacanţii! Miranda şi Pekarici s-au antrenat cu echipa a doua pentru că am ales alţi jucători pentru acele posturi, dar nu înseamnă că la meciurile următoare nu îi mai doresc.

– Suporterii l-au fluierat la final pe Blay...
– El nu s-a antrenat în ultimele 4 zile şi acest lucru şi-a pus amprenta asupra jocului său. Oricum, nici nu am înlocuitor pentru acest post de fundaş dreapta.

– Pleacă Moţi? Vine Moreno?
– Moţi nu pleacă nicăieri! Aş vrea să se clarifice odată problema asta. Cu Abel Mo reno o să vedem ce va fi. Eu sper să poată intra cît mai curînd şi Ma rius Niculae.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.