Europa League

Adversara Vasluiului a învins astăzi cu 7-2!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 august 2008

Metalurgs Ljepaja, viitoarea adversară din Cupa UEFA a lui FC Vaslui, a surclasat astăzi pe Jurmala în campionatul leton. Metalurgs a trecut de oaspeţii săi cu 7-2, Ģirts Karlsons remarcându-se printr-un hattrick. Acesta a deschis scorul în minutul 5, înscriind apoi în minutele 38 şi 57. De altfel, în minutul 57 scorul a devenit 7-0 pentru gazde, Jurmala reducând în final diferenţa prin două goluri marcate în ultimele 7 minute!
Un alt fotbalist care a impresionat în tabara celor de la Ljepaja a fost Oskars Kļava, autorul unei duble. Kļava joacă pentru Ljepaja înca din 2002, evoluand de atunci în peste 100 de meciuri pentru formaţia letonă.

Karlsons pare a fi cel mai periculos fotbalist al balticilor, varful jucând de-a lungul carierei sale şi la Shinnik Yaroslavl (2004) sau De Graashschap (2008). Karlsons are şi 24 de selecţii în echipa naţională, marcând de 6 ori pentru aceasta.

Metalurgs Ljepaja era clasată înaintea acestei etape pe locul 5, la doar două puncte însă de poziţia secundă. Acum, dupa 17 runde, adversara Vasluiului are 7 victorii, 8 remize şi doar 2 înfrângeri.

Galben-verzii vor juca prima manşă la Liepajas, pe 14 august, urmînd ca returul să se joace la Vaslui, pe 28 august.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.