Liga 1

"Eu nu sînt Becali, să fac echipa!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 06 august 2008

Copos spune că nu-l impune pe Djalovici titular şi-l dă exemplu negativ pe patronul Stelei

Gigi Becali şi Marius Lăcătuş sînt ironizaţi dinspre Giuleşti: "Dacă debutează Djalovici cu CFR? Nu ştiu, la Rapid nu e ca la Steaua, unde i se transmite antrenorului clar pe cine să bage pe teren!". Comparaţia îi aparţine lui George Copos, cel care a insistat pentru transferul vîrfului din Muntenegru care nu a bifat încă nici un minut în alb-vişiniu. Acţionarul din Grant susţine că lui Jose Peseiro i s-a dat libertate deplină: "Antrenorul ia deciziile şi îşi asumă sută la sută rezultatele! E doar treaba lui pe cine bagă pe teren".

"Butoanele sînt în Ghencea, nu la Cluj!"

Copos l-a acuzat pe Becali şi că "doar contra lui ne temem de ! Cu CFR vom sta liniştiţi, că nu jucăm cu Steaua". Replica lui Gigi Becali n-a întîrziat: "Cred că lui Copos îi pare rău că eu fac echipa şi el nu e în stare! E supărat rău din cauza asta! Încep să cred că n-are ce face, de tot vorbeşte aşa des despre mine. Îi transmit să-şi vadă de treaba lui, că oricum Steaua e mai puternică şi o să se convingă singur de asta!".

"Copos să aibă grijă de Rapid, că pe mine nu mă interesează deloc ce zice el de Steaua!"
Gigi Becali, patron Steaua

Bănel e ultima victimă
Implicarea lui Gigi Becali în stabilirea echipei i-a impus de-a lungul timpului printre titulari pe Andrei Cristea, Ochiroşii ori Vali Badea. Cel mai recent exemplu în care patronul i-a transmis clar antrenorului o decizie s-a petrecut după meciul de la Vaslui (0-1), cînd Becali s-a supărat pe Nicoliţă şi l-a scos din echipa pentru jocul cu FC Braşov (2-1).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.