Liga 1

Sichitiu: "Boya e numărul 1 în România!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sichitiu crede că africanul e cel mai bun jucător de atac din Liga I

Care e secretul startului bun al lui Pierre Boya şi de ce a avut el nevoie de un an ca să se acomodeze? Grigore Sichitiu, cel care l-a adus pe camerunez în Giuleşti, crede că pregătirea făcută pe vremea lui Bergodi i-a dăunat fotbalistului: "S-a lucrat greşit cu el şi de aceea a suferit două rupturi musculare. Peseiro l-a pregătit bine şi i-a dat încredere, asta l-a făcut pe Boya să dea cel mai bun randament".

Sichitiu a povestit cum l-a transferat pe Pierre: "El a fost în teste la Al Ain, pe cînd eu lucram acolo, şi l-am ţinut minte. Cînd a intrat în conflict cu Partizan, a fost ofertat de Newcastle, chiar a mers în Anglia, dar afacerea a picat după ce sîrbii au schimbat condiţiile negociate cu englezii. După aceea, timp de 6 luni n-a mai fost folosit deloc la Belgrad. Nu cred că va mai aduce cineva vreodată un vîrf de nivelul lui Boya pe doar 300.000 de euro! E cel mai bun fotbalist de atac din România şi unul dintre cei mai tari străini care au evoluat vreodată la noi!".

"Cred că m-am integrat bine în echipa asta, deşi eu nu sînt tocmai omul-spectacol. Treaba mea e să dau goluri şi aş fi fericit să o înving pe CFR!"
Pierre Boya, atacant Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.