Liga Campionilor

Le e frică!

Articol de Alex Nicodim (foto), Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Skibbe a decis să închidă antrenamentele Galatei, pentru a nu fi spionat înaintea meciului cu Steaua

La Istanbul, în cartierul Florya, unde se află baza de cantonament a lui Galatasaray "Metin Oktay", era ieri o căldură apăsătoare. La fel ca atmosfera dinăuntru. Şedinţa de pregătire a fost închisă presei înaintea unui amical, cel de astăzi, cu Bursaspor. Galatasaray se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea partidei de miercuri cu Steaua din turul I preliminar al Ligii Campionilor. În mod cert în dubla cu Steaua nu vor evolua Lincoln, Linderoth, Kewell, Ugur, Servet şi Emre Gungor.

Skibbe a declarat ieri într-un interviu în Hurriyet că speră să redreseze echipa pînă la meciul tur. "Încă nu putem spune că sîntem pregătiţi pentru partida cu Steaua. Sînt conştient de asta. Voi avea doar o săptămînă să pot face cîteva retuşuri. Sper să-mi iasă aşa cum doresc", a spus Skibbe. Nici ziarele din Turcia nu l-au menajat pe antrenorul german. "În afară de Meira, ceilalţi doi, Kewell şi De Sanctis, sînt umpluturi. Atîta vreme cît în centrul defensivei îi ai pe Servet Cetin şi Emre Aşik, ce îi mai trebuia acest portughez?", scrie Hyurryiet.

Mai caută un vîrf. McCarthy sau Morientes?
Galatasaray vrea să întărească atacul înaintea "dublei" cu Steaua şi a pus ochii pe vîrful lui Blackburn Rovers, Benni McCarthy. Sud-africanul de 30 de ani, cîştigător al Ligii Campionilor cu FC Porto în 2004, i-a impresionat pe şefii Galatei cu cele 35 de goluri marcate în ultimele două sezoane din Premier League. În cazul în care mutarea acestuia nu se va materializa, campioana Turciei se va orienta către Fernando Morientes (Valencia), Ricardo Oliveira (Zaragoza) sau Mevlut Erding (Sochaux).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.