Liga 1

Viorel Hizo: "Vasluiul e surpriza campionatului"

Articol de Cristian Lapa  —  joi, 07 august 2008

Tehnicianul galben-verzilor este încîntat de startul perfect al elevilor săi în acest sezon şi spune că aşteaptă un nou succes şi cu Gloria Bistriţa, meci care va începe mîine la ora 20:30.

"Nu mi-e teamă de Bistriţa, dar trebuie să fim responsabili şi serioşi, pentru că ardelenii formează o echipă incomodă. Cine crede că Vasluiul e favorită certă se înşeală. Oricum, sper ca după acest meci să rămînem cu maximum de puncte. La prima vedere, după cele două etape, putem spune că Vasluiul este surpriza plăcută a campionatului. Este o realizare importantă pentru că nu e deloc uşor să transferi opt jucători şi să-i integrezi într-un timp atît de scurt în echipă. I-am văzut pe băieţi mai uniţi ca niciodată, atît ca atitudine cît şi ca mentalitate", a spus Viorel Hizo.

Referitor la situaţia lui Hăisan, tehnicianul grupării moldave a spus că acesta va trebui să se mulţumească deocamdată cu postul de rezervă a noii achiziţii, Duşan Kuciak. "Hăisan trebuie să mai aştepte, pentru că Duşan Kuciak a jucat foarte bine pînă acum. O perioadă va fi rezerva acestuia, aşa că nu am nici un motiv să fac schimbări", a explicat Hizo, după care a vorbit de condiţia fizică a elevilor săi: "Nu este cazul să menajăm jucători, chiar dacă vom juca din trei în trei zile. Voi trimite mereu în teren titularii, pentru că, din punct de vedere fizic, toţi jucătorii sunt pregătiţi".

Autor al unui gol în etapa trecută, la Iaşi, Gabriel Cînu spune că va încerca să înscrie meci de meci. "Sper să persiste seria rezultatelor pozitive pentru că vrem continuitate. Îmi doresc să înscriu în fiecare partidă dacă se poate", a spus fundaşul galben-verzilor.

Hugo Luz se teme de meciul cu elevii lui Ioan Ovidiu Sabău, însă mizează pe aportul fanilor moldoveni. "Va fi un meci extrem de greu. Trebuie să facem totul pentru a-l cîştiga, mai ales că vom avea un public minunat care ne va susţine pe tot parcursul jocului", a declarat portughezul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.