Liga 1

Marius Stan semnează pentru Adunarea Generală extraordinară

Articol de Marian Căpăţînă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Directorul general de la Oţelul Galaţi, Marius Stan, s-a declarat astăzi în favoarea convocării Adunării Generale extraordinare a FRF. Conduătorul clubului gălăţean a precizat că memoriul depus de Pandurii Tg. Jiu în urma căruia au fost convocaţi la comisia de disciplină Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir este un lucru pozitiv, chiar dacă nu se poate obţine decât o reparaţie morală.

"Încă nu a ajuns la noi lista cu semnături pentru convocare. Dacă va ajunge o vom semna, pentru că ne-am lovit fie de implicare abuzivă a celor din federaţie, fie de neimplicare. Este verticalitate din partea lui Condescu că nu renunţă. Cei care au profitat de pe urma indiferenţei celor care trebuiau să ia măsuri (n.r. - FC Vaslui) văd că acum se pretează la jigniri. Este de lăudat doar demersul celor de la Pandurii, cei care au greşit trebuie să plătească. Chiar dacă nu se mai poate modifica ceva, pentru că a fost omologat clasamentul şi noi am pierdut participarea în cupele europene iar Pandurii cam 500.000 de euro din drepturile de televizare", a spus Marius Stan.

Pandurii Tg. Jiu a depus un nou memoriu la comisia de disciplină în cazul meciului cu FC Vaslui din campionatul trecut, când vasluienii au folosit şase jucători extracomunitare, cu unul în plus faţă de cât permite regulamentul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.