Liga 1

Vînzări record

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru prima oară în istorie, giuleştenii au vîndut abonamente pentru jumătate din capacitatea stadionului

Jocul spectaculos al giuleştenilor din startul sezonului şi transferurile efectuate în această vară s-au simţit din plin şi la casele de bilete. Premieră în istoria clubului: rapidiştii au vîndut abonamente pentru jumătate din capacitatea stadionului "Valentin Stănescu"! 4.500 de suporteri alb-vişinii şi-au asigurat prezenţa la partidele de pe teren propriu, ceea ce înseamnă aproape jumătate din locurile disponibile. La peluza a II-a, sectorul în care se află galeria, deja nu mai sînt abonamente.

"Este de-abia startul sezonului şi ritmul vînzărilor ne face să sperăm că vom epuiza toate abonamentele disponibile. Este meritul echipei pentru acest lucru", a declarat directorul general Constantin Zotta. Vînzările sînt deja cu 50% mai mari faţă de tot sezonul trecut, cînd s-au dat doar 3.000 de tichete.


Numărul de abonamente cumpărate de fani nu reprezintă un record pentru rapidişti. În urmă cu 5 sezoane s-au vîndut 7.000, însă atunci capacitatea arenei din Grant număra 19.000 de locuri. Acum doi ani, peluza I şi un sector al tribunei I au fost închise pentru consolidare, reducînd numărul spectatorilor la 10.000.

Preţuri:
Peluza a II-a 35 RON (stoc epuizat)
Tribuna a II-a 70 RON
Tribuna I 100 RON
Tribuna 0 2.000 RON

Top abonamente vîndute în Liga I:
Pandurii: 7.000
Steaua: 5.500
Rapid: 4.500
CFR: 3.500
Poli Timişoara: 2.300

Dinamo codaşă
Dintre granzii primei divizii, Dinamo are cele mai puţine abonamente vîndute, în jur de 1.000, conform estimărilor oficialilor roş-albilor! Şefii "cîinilor" au explicat numărul foarte mic de abonamente: "Anul trecut am avut 3.000. Şi asta fiindcă jumătate erau cumpărate de suporterii din galerie, care acum nu vor să-şi mai dea poza şi CNP-ul, necesare pentru noile abonamente". La meciul cu Gaz Metan (1-0), au fost totuşi în tribune 10.000 de spectatori. (Eduard Apostol)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.