Liga Campionilor

Galata suferă

Articol de Alex Nicodim (foto), Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa Cim-Bom a remizat aseară, 0-0 cu Bursaspor, în ultimul meci înaintea confruntării cu Steaua

Steaua are motive de optimism înaintea meciului tur cu Galatasaray, programat miercurea viitoare, la Istanbul. Turcii nu par intraţi în formă, ei remizînd aseară, 0-0, într-un amical jucat la Bursa.

Atenţie la topal!
20.000 de spectatori au asistat la confruntarea dintre trupa lui Giani Kiriţă şi cea antrenată de neamţul Skibbe. Primele ocazii au aparţinut Galatei, dar Mehmet Topal a nimerit bara, iar Umit Karan a fost blocat de portar. În continuare, adversarii Stelei s-au mişcat greu, fără inventivitate şi fără nerv.

Singurul evidenţiat a fost Mehmet Topal, care face legătura între defensivă şi atac, apărînd deseori şi în banda dreaptă. Cei de la Bursaspor au instat cu acţiuni pe centru, intuind că stoperii Emre Aşik şi Servet Cetin sînt experimentaţi, dar imobili. Hasan Şaş şi Arda Turan, mijlocaşii laterali ai Galatei, aleargă puţin, dar rămîn foarte periculoşi atunci cînd au mingea la picior, de la ei putînd pleca oricînd faze periculoase.

Din nou fără gol
Umit Karan şi Nonda au mai avut şi ei două ocazii în prima parte, iar după pauză, odată cu intrările cîtorva jucători mai tineri, Cim-Bom a fost mai sigură în defensivă, dar mai lipsită de creativitate în atac. Şi Bursaspor a avut o bună ocazie de a marca, dar mingea a izbit bara! A fost a doua remiză albă consecutivă înregistrată de Galata, după 0-0 cu 1986 Munchen în urmă cu cîteva zile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.