Liga 1

Giani Kiriţă: “Sînt nepregătiţi”

Articol de Beniamin Osman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giani Kiriţă, adversar al Galatei în amicalul cu Bursaspor, spune că jucătorii lui Skibbe nu sînt la sută la sută din capacitatea fizică


Concluzia "amicalului" Bursaspor - Galatasaray 0-0 a fost trasă de Giani Kiriţă, titular la gazde. "Cei de la Galata au probleme în apărare, în special pe flancul stîng. Nu i-am simţit nici sută la sută apţi din punct de vedere fizic. Cei mai în formă mi s-au părut Arda Turan şi Nonda", a spus ex-dinamovistul, care a avertizat însă: "Nu au evoluat cu aceeaşi determinare pe care o vor avea contra Stelei, datele problemei se vor schimba miercuri. Steliştii se pot califica, sînt şanse egale".

Şi presa turcă a mers pe linia declaraţiilor lui Kiriţă. "Semnal de alarmă! Lucrurile nu merg aşa cum ar trebui", a titrat Fotomac. Sub titlul "Somnul leilor", Millyet a scris: "Echipa nu e pusă la punct. Galata nu primeşte notă de trecere", în timp ce Sabah s-a luat de Skibbe: "Nu s-a văzut nici un progres în joc faţă de startul pregătirilor. Antrenorul nu i-a citit pe jucători, nu are o idee clară asupra alcătuirii echipei". Şi fostul preşedinte al clubului, Ozhan Canaydin, e nemulţumit: "Contra lui Bursaspor, echipa mi-a plăcut doar în primele 20 de minute. Nu ne-am creat nici o fază clară din care am fi putut marca".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.