Liga 1

Maximum

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasluienii au desfăcut apărarea în bloc a Bistriţei şi s-au instalat în fotoliul de lider, cu 9 puncte din 9 posibile


Elevii lui Hizo au legat un nou succes cu startul perfect de campionat. Ultima victimă? Gloria Bistriţa, venită să se apere pe două linii şi să plece cu un punct de pe "Municipal". Strategia a fost utilă în prima parte, cînd ocaziile de poartă se puteau număra pe degetele de la o mînă. "Capul" lui Burdujan (17 - puţin pe lîngă), trasorul lui Coroian din 20 de metri (21) şi şutul lui N'Doye tot pe lîngă buturi (42) i-au iritat la culme pe suporterii galben-verzilor.

Dar s-au liniştit imediat după pauză. Ghencev a centrat din dreapta, Burdujan a prelungit, iar Temwanjera a împins mingea în poartă din 3 metri. Echipă limitată în deplasare, Bistriţa n-a avut puterea de a răsturna o trupă care prinde curaj de la etapă la etapă. Vasluiul are acum 9 puncte şi, cel puţin pînă diseară, se află într-o postură istorică: lider al Ligii 1!


Henţ Moldovan

Vasluienii au cerut un penalty în minutul 32, la un henţ în careu al lui Flavius Moldovan. Din genunchiul lui Aliuţă, mingea a ricoşat în mîna fundaşului bistriţean, însă "centralul" Robert Dumitru a lăsat jocul să continue, spre iritarea celor 6.000 de suporteri prezenţi pe "Municipal". Şi Adrian Porumboiu s-a enervat. "Dumitrule, ia şi arbitrează cum trebuie!", a strigat finanţatorul galben-verzilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.