Liga 1

Diamantul

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Emmanuel Kone face senzaţie la Olimpiadă, clujenii refuzînd deja o ofertă din Germania, de 1,5 milioane de euro pentru cel poreclit Zidane


Clujenii au refuzat o ofertă de 1,5 milioane de euro de la Bayer Leverkusen pentru puştiul-minune Emmanuel Kone (21 de ani). Mijlocaşul dreapta a făcut un meci de senzaţie în amicalul din Austria, cu Bochum (3-1), numele său intrînd în agenda mai multor impresari care colaborează cu echipe nemţeşti. O ofertă concretă a venit de la Leverkusen, club care l-a transferat în această vară pe fundaşul lateral ivorian Djapka de la Pandurii, pentru 1,4 milioane de euro.

Kone îşi continuă ascensiunea, în aceste zile, la Beijing. Decarul selecţionatei olimpice a elefanţilor a făcut un meci foarte bun cu Serbia (4-2), calificîndu-se ieri în sferturi după 1-0 cu Australia. Mai multe grupări din Franţa au înroşit deja faxul ardelenilor, însă şefii din Gruia l-au declarat netransferabil. Deşi Kone nu a debutat încă pentru clujeni, Andone îi prevede un viitor strălucit. "E noul Semedo. M-a convins că poate fi titular în echipa mea", a declarat Ando după cantonamentele din această vară.

500 de mii de euro a plătit CFR Cluj pentru tînărul mijlocaş

3 milioane de euro este suma la care este evaluat ivorianul de clubul său

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.