Stiri

Ultimele ştiri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

ETO'O îşi va prelungi angajamentul cu Barcelona cu 2 ani, pînă în 2012. Camerunezului îi va fi mărit salariul, de la 7,5 la 9 milioane de euro pe sezon.

CHIVU a asigurat că va fi apt pentru prima etapă a grupelor Ligii, pe 16/17 septembrie. Pentru prima oară după operaţia la umăr, căpitanul "naţionalei" s-a antrenat ieri la capacitate maximă alături de colegii de la Inter.

PANCU a marcat unicul gol pentru Terek Groznîi, învinsă miercuri (1-3) de Zenit. Fostul rapidist, integralist la oaspeţi, ca şi Mărgăritescu şi Florentin Petre, a punctat în minutul 49.

BOLONI primeşte întăriri de la AC Milan. "Rossonerii" l-au trimis împrumut la Standard pe fundaşul Digao, fratele mai mic al lui Kaka.

PARASCHIV a punctat pentru Rimini, în amicalul (1-3) cu Bologna. Ex-stelistul, revenit după o accidentare, a înscris (65) la şapte minute după ce a intrat în teren.


DAVID SILVA rămîne la Valencia. Atacantul spaniol a obţinut un spor salarial şi un nou contract pînă în 2013, punînd capăt speculaţiilor despre un transfer la Man. United.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.