Europa League

Pac-pacus!

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În 4 minute, cuplul N'Doye - Genchev a asigurat prima victorie a galben-verzilor în UEFA şi a rezolvat calificarea în proporţie covîrşitoare


Vasluienii au fost oameni de cuvînt la debutul în Cupa UEFA. "Ne calificăm încă din Letonia", promitea Marko Ljubinkovici înaintea meciului. Oamenii lui Hizo au început precaut la Liepajas. Prea precaut. Chiar dacă letonii au arătat că fotbalul e pe planul trei la ei în ţară, Temwanjera şi compania n-au reuşit să-şi dovedească superioritatea şi pe tabelă pînă la pauză.

 N'Doye a sesizat primul mîinile tremurînde ale portarului Steinbors. În minutul 69, din lovitură liberă, a trimis puternic şi a făcut 0-1. Patru minute mai tîrziu, Genchev l-a doborît din nou pe goalkeeper-ul leton şi a ridicat în picioare delegaţia română cu o ghiulea de la 25 de metri sub transversală. Misiune îndeplinită în Letonia! Vasluienii şi-au făcut rezervări la biletele pe mai departe în Europa şi deja trag cu ochiul spre adversari mai cu pedigree. În turul I în fieful lui Porumboiu ar putea veni chiar marele Milan, cu Ronaldinho, Kaka, Maldini şi Seedorf!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.