Liga 1

Golul care vindecă

Articol de Valentin Şchiopu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul Didy e hotărît să marcheze împotriva Craiovei pentru a depăşi cea mai grea perioadă a carierei sale


Brazilianul Didy n-a marcat nici un gol în primele trei etape. A fost aproape, cu Rapidul, dar a ratat incredibil. Sud-americanul regretă şansă irosită în Giuleşti. "A fost o fază foarte frumoasă. Dacă aş fi marcat, ar fi fost perfect. Nu l-am văzut nici pe Peralta în spatele meu", s-a lamentat Didy.

Jucătorul e convins că un gol marcat l-ar readuce la forma de excepţie din turul campionatului trecut. "E foarte greu după 7 luni departe de teren. Fiecare fotbalist traversează şi perioade bune şi perioade proaste. Cu fiecare antrenament, cu fiecare meci jucat, acumulez încredere. Nu mă mai doare genunchiul, dar e într-adevăr o problemă că n-am marcat. Cu cît se prelungeşte mai mult această situaţia cu atîta îmi va fi mai greu. Dacă voi marca împotriva Craiovei cred că voi căpăta foarte multă încredere. Lucrez bine la antrenamente şi cred că va veni în scurt timp momentul în care voi marca", a spus Didy.

"A fost o partidă dificilă în Giuleşti. Am pierdut jucînd mai bine ca adversarul. Asta doare. Acum ne gîndim la partida cu Craiova. Dacă batem atenuăm eşecul cu Rapidul"
Didy

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.