Liga 1

Cornel Penescu: "Steaua ne va fura!"

Articol de Cristian Marinescu, Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Penescu susţine că "Teo Crăciunescu e omul Stelei", dar Ion Crăciunescu respinge vehement acuzaţiile şi îl pune la zid pe boss-ul din Trivale

Meciul Steaua - FC Argeş, transmis diseară în direct de Antena 1, de la 20:30, a fost încins ieri de finanţatorul grupării din Trivale, Cornel Penescu. Acesta a lansat acuzaţii extrem de dure la adresa arbitrului care va oficia partida, vîlceanul Teodor Crăciunescu.

"Crăciunescu a fost angajatul lui Becali"
"Cineva din FRF mi-a spus să am mare grijă şi să mă aştept la orice, pentru că va fluiera un arbitru care e considerat al Stelei. Eu nu accept să fiu furat, chiar dacă vom evolua pe Ghencea, iar dacă se va întîmpla asta, voi scoate echipa de pe teren!", a tunat Penescu, după care a detaliat. "De ce e al Stelei? Păi, cine e tatăl lui? Ion Crăciunescu, nu? Bun, şi angajatul cui a fost domnul Crăciunescu. Nu cumva al unei persoane pe care o cheamă Becali?", a adăugat finanţatorul piteştenilor, cu trimitere la faptul că, în urmă cu mai mulţi ani, Ion Crăciunescu a lucrat pentru firma fraţilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi.

Crăciunescu: "Scenarii bolnave!"
Penescu a primit o replică dură din partea lui Ion Crăciunescu: "Rămîi stupefiat cînd vezi ce scenarii bolnave pot debita unii. Cu Giovanni am fost şi rămîn prieten şi pentru că niciodată nu mi-a cerut vreun favor, indiferent că am fost arbitru, observator sau şef al CCA. Apoi, cum aş putea eu să mă duc la fiul meu şi să-i spun: «Trebuie să greşeşti pentru X sau Y!»? Nu mă pot coborî într-un asemenea hal, iar eu mi-am crescut fiul în singurul spirit pe care îl ştiu, de cinste şi corectitudine".

Dobrin şi "arbitraţi-ne corect!"
Penescu a ţinut şi o conferinţă de presă ieri şi a spus că "ne va arbitra un om de-al Stelei", înainte cu trei ore ca delegarea lui Teodor Crăciunescu să fie anunţată oficial. Întîlnirea cu presa a avut loc într-o sală unde era afişat pe un ecran cît tot peretele mesajul "Vă rugăm, arbitraţi-ne corect!". Mesajul era scris pe un fundal cu însemnele clubului, dar şi cu chipul fostului mare jucător al lui FC Argeş, Nicolae Dobrin.

Trei meciuri, două eşecuri!
Teodor Crăciunescu a arbitrat-o pe Steaua de 3 ori şi o singură dată roş-albaştrii au cîştigat

 

"Domnului Penescu şi altora care fac astfel de afirmaţii le doresc multă sănătate şi numai bine. În rest, nu mă interesează ce zice"
Teodor Crăciunescu, arbitru Steaua - FC Argeş

"Penescu vede numai conspiraţii şi scenarii. Arbitrii l-au dezavantajat de cîteva ori, însă de aici şi pînă la ce spune el e cale lungă"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.