Nationala

"Poate plec mai devreme!"

Articol de George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Piţurcă spune că e posibil să plece de la cîrma "naţionalei" înainte de 2010

Victor Piţurcă a continuat ieri dialogul de la distanţă cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, care îi ceruse selecţionerului să-i comunice decizia sa de a părăsi "naţionala" la finalul CM, pentru ca Federaţia să-i găsească un înlocuitor. "Dacă am declarat deja, de ce trebuie să-l mai anunţ personal?! Mai sînt însă doi ani de zile pînă la Mondial şi e destul timp să se găsească un înlocuitor", a spus Piţurcă la Radio Sport Total FM.

Selecţionerul a mărturisit că va nu-şi prelungi înţelegerea scadentă peste doi ani, iar dacă nu va avea rezultate în preliminarii pentru Mondial va pleca înaainte de expirarea contractului:"Am contract pînă la finalul Mondialului din Africa de Sud. După aceea, îmi voi căuta o altă echipă! Desigur, dacă pe parcursul preliminariilor echipa nu va mai avea şanse de calificare, e posibil să plec chiar mai devreme!".

Azi, lotul complet
Victor Piţurcă va definitiva azi lotul pentru partida de miercuri cu Letonia, de la Urziceni (ora 20:45, la Antena 1). Celor opt stranieri convocaţi deja, Tamaş, Contra, Ogăraru, Săpunaru, Cociş, N. Dică, Mutu şi Marica, li se vor alătura alţi 14 fotbalişti din campionatul intern. Posibilii convocaţi sînt: Lobonţ, Stăncioiu, Bornescu, Ghionea, Moţi, Rădoi, Pulhac, Neşu, Ov. Petre, Nicoliţă, Cociş, Deac, Ad. Cristea, C. Lazăr, Bratu, M. Niculae, Fl. Costea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.