Liga 1

"Dinamo vrea sînge!"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Taher îi acuză pe dinamovişti că apelează la tertipuri ca să oprească Rapidul

- Domnule Taher, dinamoviştii se plîng că le daţi doar 400 de bilete.
- Există un sector rezervat oaspeţilor, e vorba de 406 locuri. Eu am zis că dacă li se pare un preţ mare acela de 75 de lei un bilet, atunci să ne spună cu cît ne vînd ei tichete în retur şi acela să fie preţul şi pentru duminică! Dar mai departe, eu ştiu bine ce vor dinamoviştii: suporterii lor să stea lîngă ai Rapidului, adică fanii roş-albilor să fie împărţiţi în două sectoare, ca să nu poată Jandarmeria să gestioneze situaţia! Dinamo vrea sînge, ca să se suspende meciul!

- Totul a plecat de la incidentul de la Galaţi?
- Nu, totul pleacă de la faptul că Rapid e puternică şi s-a unit toată Liga I ca să ne oprească! Rednic a fost la Galaţi ca să facă strategii cu Stan. Putea să ne fi anunţat că vine să vadă meciul şi era OK, dar el nu a procedat corect. Dinamoviştii cu asta se ocupă zilele astea, caută scandal cu orice preţ, din absolut orice. Le e frică de noi şi de-asta apelează la asemenea lucruri.

- Cum o să afecteze înfrîngerea cu Oţelul echipa?
- A trecut, gata! Eu unul nu sînt supărat, pentru că sînt jucătorii mei şi le sînt alături sută la sută. Mi-am anulat o călătorie de afaceri, tocmai ca să fiu la derby. Ştiţi de ce? Pentru că duminică o vom bate pe Dinamo!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.