Liga 1

"Rednic e caracter zero"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sichitiu l-a atacat dur pe antrenorul dinamovist, despre care spune că a adus toţi anonimii în România

Războiul Rapid - Mircea Rednic a atins cota cea mai înaltă! Grigore Sichitiu l-a atacat ieri în termeni extrem de duri: "Dacă mai era nevoie să se convingă cineva de caracterul lui Rednic, acesta ne-a adus proba inatacabilă. Cînd a plecat de la Rapid, a promis că nu va ataca niciodată clubul. Acum, deşi ştia că nu poate intra la un meci fără spectatori, a mers la Galaţi ca să-şi creeze alibiuri pentru vorbe clocite demult. Ăsta e Rednic, el nu se poate schimba!".

Sichitiu a mers mai departe şi l-a ironizat pe fostul antrenor din Giuleşti pentru transferurile făcute: "Mă mir cînd vorbeşte el despre mentalitate şi nume de jucători. Mă văd nevoit să îi reamintesc eu de Nivaldo, Burke, Muzinga, Makinwa, Vasco Matos şi alţi vreo 20 de anonimi cu care a blagoslovit destule echipe, Dinamo, Bacău, Craiova. La fel de glorios cum au apărut, plătiţi regeşte, acei jucători au şi dispărut, nu se ştie pe unde şi cînd".

"Pentru domnul Sichitiu am un respect deosebit, fiindcă am înţeles că s-a chinuit prin ţările arabe pentru a pune o pîine pe masa familiei lui. Se apleca în faţa şeicilor şi le pupa mîinile"
Vasile Turcu, acţionar Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.