Liga 1

Flancat de bodyguarzi

Articol de Cătălin Gheorghiu, Remus Răureanu  —  joi, 21 august 2008

Pentru a evita eventualele incidente, rapidiştii au decis ca Mircea Rednic să fie păzit pe toată durata partidei de furia fanilor giuleşteni

Partida dintre Dinamo şi Rapid este considerată de risc maxim după declaraţiile belicoase din ultimele zile dintre cele două conduceri. Iar oficialii Rapidului au hotărît ca stewarzii să fie prezenţi deasupra băncii de rezerve a "cîinilor", pentru a evita un eventual conflict între Mircea Rednic şi suporteri, cei care au contribuit, alături de conducere şi jucători, la debarcarea "Puriului" în sezonul precedent.

Şefii rapidişti se asigură astfel ca un eventual "Caz bricheta" să nu mai existe, iar alb-vişiniii să nu mai piardă partida la "masa verde", aşa cum s-a întîmplat împotriva Stelei în primăvară. Oficialii roş-albilor doreau ca "Puriul" să aibă parte de bodyguarzi proprii, însă giuleştenii s-au opus. De ce? Pentru că, la meciul dintre Rapid şi CFR, jucătorii ardeleni au ieşit la încălzire însoţiţi de bodyguarzi, decizie acuzată de Taher la acea vreme: "Au făcut intenţionat acest lucru, pentru a incita lumea la violenţă!".

5 luni au trecut de cînd Mircea Rednic s-a despărţit de Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.