Liga 2

Loc pentru Dorinel

Articol de Valentin Şchiopu, Marius Tuhuţ  —  joi, 21 august 2008

Oficialii lui "U" i-au pregătit terenul "Neamţului" şi l-au demis ieri pe Alpar Meszaros

Instalarea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică a Universităţii începe să prindă contur. Un prim pas a fost făcut deja ieri, cînd, în şedinţa Consiliului de Administraţie a clubului, s-a decis demiterea antrenorului Alpar Meszaros. Tehnicianul nu a vrut să comenteze deocamdată decizia conducerii clubului, anunţînd că va face în curînd o conferinţă de presă în care va detalia evenimente din viaţa echipei.

Pentru a-l convinge pe Dorinel să accepte oferta, un contract pe două sezoane cu posibilitate de prelungire pe încă un sezon şi un venit anual de 160.000 de euro, primarul Clujului, Emil Boc, l-a sunat personal! "Am discutat alaltăieri preţ de două minute la telefon cu o persoană căreia i-am promis că nu-i voi divulga numele. Nu putem vorbi de negocieri, nu a fost nimic concret. Nu am nici o legătură cu demiterea lui Meszaros din moment ce nu sînt nici măcar în proporţie de cinci la sută noul antrenor al clujenilor", a spus ieri Munteanu. Dorinel va ajunge mîine la Cluj pentru a finaliza negocierile cu şefii lui "U".

Lazăr, director sportiv
Tot în şedinţa de ieri a Consiliului de Administraţie s-a oficializat numirea lui Ilie Lazăr în funcţia de director sportiv, după ce demisia lui Sorin Vădana a fost acceptată. Oficialii clujeni au decis ca Ioan Mărginean să fie avansat director executiv interimar, post rămas vacant după plecarea lui Adrian Alexandrescu.

A semnat Robson
Atacantul brazilian, Robson Luiz (26 de ani) a semnat ieri un contract pe trei ani cu "şepcile roşii". Fotbalistul a evoluat sezonul trecut la CSM Rm. Vîlcea, echipă pentru care a marcat 7 goluri. Transferul va fi înregistrat astăzi la Federaţie şi astfel Robson va avea drept de joc pentru meciul cu UTA. Partida de la Arad se va disputa luni de la ora 19.00, în nocturnă.

Revine şi Alexandrescu?
Clujenii ar mai putea lua o decizie surprinzătoare, după valul de schimbări de ieri. Şefii Universităţii încearcă să-l facă pe Adrian Alexandrescu să revină la conducerea "şepcilor roşii", după ce Vădana şi Meszaros au fost înlăturaţi ieri. În momentul demisiei, Alexandrescu i-a acuzat în termeni duri pe ambii. "Trebuie să stăm de vorbă, apoi vom vedea dacă revin la Cluj", a spus fostul director executiv al clujenilor. Pe de altă parte, conducerea clubului tatonează şi pista Anton Doboş ca manager general.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.