Liga 1

"Ai grijă, Tudore!"

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii îi cer lui "Brad Pitt" să nu repete greşelile de la meciul Steaua - CFR

Vestea că Alexandru Tudor va conduce derby-ul nu i-a supărat pe rapidişti, care consideră că preşedintele CCA a luat o decizie corectă. "Tudor e unul dintre cei mai buni «centrali» români. Noi avem încredere în el şi sperăm să nu comită greşeli mari duminică", a declarat directorul general adjunct, Grigore Sichitiu.

Totuşi, oficialul giuleştean consideră că arbitrul bucureştean trebuie să demonstreze că partida Steaua - CFR (3-1), din returul sezonului trecut, a fost un accident. "El e obligat să arate că poate duce la bun sfîrşit un derby, un meci incendiar, aşa cum va fi duminică. Să nu uităm că a stricat partida din Ghencea, cu CFR. Acum, e şansa lui să se reabiliteze", a încheiat Sichitiu.

În martie, la partida Steaua - CFR, Tudor a comis mai multe greşeli prin care a favorizat clar formaţia roş-albastră. "Centralul" le-a refuzat clujenilor două lovituri de pedeapsă, la Semedo, în minutul 57, şi la Cadu, 10 minute mai tîrziu. Arbitrul a recunoscut după meci că a greşit: "Îmi pare rău că prestaţia mea n-a fost la nivelul jocului!".

"După toate declaraţiile din ultimele zile, sigur, meciul cu Dinamo va fi unul încins. Tudor trebuie să demonstreze că rezistă la presiune"
Grigore Sichitiu, director general adjunct, Rapid

9 meciuri din 11 disputate pe teren propriu a cîştigat Rapidul cu Alexandru Tudor la centru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.