Campionate

S-a retras

Articol de Theodor Jumătate   —  duminică, 24 august 2008

Portarul Fiorentinei e la cuţite cu Domenech.

“Cît timp el e selecţioner, eu nu mai vin”, a declarat colegul lui Mutu






E limpede. Pe 11 octombrie, Sebastien Frey nu va fi la Constanţa pentru meciul din preliminariile CM 2010. Francezul, unul dintre cei mai buni portari europeni, a reacţionat prompt după neconvocarea la amicalul cu Suedia, dezvăluind că se retrage pentru o perioadă de la “na­ţio­nală”.



Motivul, conflictul cu Do­me­nech, bineînţeles. “Cît timp el e selecţioner, eu nu mai vin. Poate să mă cheme în viitor, îl voi refuza”, a afirmat Frey. “Am reflectat, mi-am făcut un bilanţ şi am constatat că am avut rareori satisfacţii la lot, puţine şanse să demonstrez cît de mult vreau să fiu în echipă. E du­re­ros, dar cum cineva m-a ig­no­rat constant, n-am de ce să mai insist. De acum, mă voi concentra doar la jocul Fiorentinei”.

I-a mai transmis ceva lui Domenech: “Nu vreau să par lipsit de respect, însă e evident că nu mă place şi nu intru în planurile sale”. Şi dacă actualul selecţioner va fi demis? “Atunci putem vorbi din nou”, a încheiat goalkeeperul.





2 este numărul selecţiilor lui Sebastien Frey la “naţionala” Franţei





PRECEDENT



La Trezeguet e definitiv



Imediat după Euro, David Tre­zeguet a anunţat că se retrage de la “naţionala” Franţei. “Dezastrul de la turneul final, dar mai ales confirmarea lui Raymond Domenech m-au determinat să iau această ho­tă­rî­re ireversibilă”, a declarat ata­cantul lui Juventus. În vîrstă de 31 de ani, Trezebut, şi el în război cu selecţionerul, a marcat 34 de goluri în 70 de partide pen­tru cocoşii galici. Spera ca Mon­dia­lul din Africa de Sud să fie ulti­ma sa competiţie în tricoul albastru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.